Tilfredshedspolitik

SleepObrace™ Tilfredshedspolitik


Følgende garantier gælder kun for SleepObrace™-produkter (SleepObrace ADULTS, SleepObrace KIDS).3 måneders tilfredshedsgaranti

Hvis SleepObrace™ ikke passer, eller der ikke er nogen fordele inden for 3 måneder (90 dage) efter pakkens leveringsdato, er vi villige til at give dig en fuld refusion.

SleepObrace ADULTS:

Når din pakke er leveret til din adresse, skal du kun prøve apparatet i 1. fase (mærket med "D1"), og du må ikke åbne og prøve de resterende faser. Vi anbefaler dig stærkt at gøre dette sammen med en autoriseret tandlæge, som kan give dig en ordentlig evaluering og plan. Vi giver 90 dage til at kontrollere, om SleepObrace™ passer, og om du tilpasser dig det. Husk på, at en vis smerte og ubehag er typisk, når du først begynder at bruge og tilpasse dig SleepObrace™. Hvis D1 ikke passer godt; forårsager ubehag; ikke føles gavnligt; eller hvis en autoriseret professionel beslutter, at det ikke er det rigtige apparat til brugeren, bedes du kontakte vores supportteam og fortælle os, at du ønsker at benytte en "3-måneders tilfredshedsgaranti". For at få 100 % refusion skal du (på egen regning) returnere dit åbnede og uåbnede SleepObrace™-apparat og oplyse et sporingsnummer. Hvis du ikke kan sende varerne tilbage, kan vi tilbyde en fuld refusion kun for D1 eller en gratis gave, som vores supportteam vil præsentere dig for.

SleepObrace KIDS:

Når din pakke er leveret til din adresse, skal du kun prøve størrelserne M og L til apparaterne i 1. fase (mærket med "D1" og "Medium" eller "Large"), og du må ikke åbne og prøve de resterende trin. Vi anbefaler kraftigt, at du gør dette sammen med en autoriseret tandlæge, som kan give dig en ordentlig vurdering og plan. Vi giver 90 dage til at kontrollere, om SleepObrace™ passer til barnet, og om barnet tilpasser sig det. Husk på, at en vis smerte og ubehag er normalt, når man først begynder at bruge og tilpasse sig SleepObrace™. Hvis D1 i størrelserne M & L ikke passer godt; forårsager ubehag; ikke føles gavnligt; eller en autoriseret professionel beslutter, at det ikke er det rigtige apparat til brugeren, bedes du kontakte vores supportteam og fortælle os, at du ønsker at bruge "3-måneders tilfredshedsgaranti". For at få 100 % refusion skal du (på egen regning) returnere dit åbnede og uåbnede SleepObrace™-apparat og oplyse et trackingnummer. Hvis du ikke kan sende varerne tilbage, kan vi tilbyde en fuld refusion kun for 1st Stage "D1" (både M og L størrelser) eller en gratis gave, som vores supportteam vil præsentere dig for.

Denne politik gælder kun for bestillinger foretaget efter den 11. december 2022.
* * *
GAMMEL POLITIK

 

3 måneders tilfredshedsgaranti

Hvis SleepObrace™-apparaterne passer dig, men du ikke oplever nogen fordele 3 måneder (90 dage) efter leveringsdatoen for din pakke, er vi villige til at give dig en fuld refusion. Du skal blot kontakte vores supportteam og fortælle os, at du gerne vil bruge din "3-måneders tilfredshedsgaranti".

30-dages garanti for god pasform

Hvis SleepObrace™ ikke passer dig, tilbyder vi en 30-dages "ingen spørgsmål" pengene tilbage-garanti. Når din pakke er leveret til din adresse, skal du kun åbne og prøve 1. fase (D1), og du må ikke åbne og prøve de resterende faser. Du har 30 dage til at kontrollere, om SleepObrace™ passer til dig, og om du tilpasser dig det. Husk på, at det er normalt med en vis smerte og ubehag, når du først begynder at bruge og tilpasse dig SleepObrace™. Hvis 1. fase ikke passer dig godt og forårsager uudholdeligt ubehag, bedes du kontakte vores supportteam og fortælle os, at du ønsker at bruge din "30-dages garanti for god pasform". For at få 100 % refusion skal du (på egen regning) returnere dine åbnede og uåbnede SleepObrace™-apparater og oplyse et trackingnummer. Hvis du ikke kan sende varerne tilbage, kan vi tilbyde en fuld refusion kun for 1. fase eller en gratis gave, som vores supportteam vil overrække til dig.


Denne politik gælder kun for bestillinger foretaget efter den 1. august 2022 og før den 11. december 2022.