Retur- og tilbagebetalingspolitik

Tak, fordi du handlede hos Dikano. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, er vi her for dig.

Returnering eller ombytning

Du kan returnere en vare inden for 60 kalenderdage efter modtagelsen. Du skal angive årsagen til returneringen/ombytningen i en e-mail til kundeservice på kundeservice@purime-dk.com. Alle returneringer skal godkendes af et Dikano kundeservicemedlem.
 • Varen skal være i sin originale emballage, inklusive alle varer inkluderet i ordren, for at få fuld refusion.

 • Kunden er ansvarlig for at betale returfragten.

 • Varer købt til nedsat pris kan ombyttes til butikskredit inden for 14 kalenderdage.

 • Varer købt til nedsat pris kan byttes til andre varer af samme værdi som den bestilte vare.

 • Der vil blive opkrævet et gebyr på 20 % for genopfyldning af lager for alle standard returneringer. Hvis varen ikke returneres i sin originale emballage og ikke er egnet til videresalg, kan genopfyldningsomkostningerne være højere efter returafdelingens skøn.

 • Vælger du ikke at returnere den forkerte/defekte/uventede vare, giver vi dig gerne en kredit eller 50% rabat uden at skulle returnere varen.

 • Ordrens navn og ordrenummer skal fremgå af returlabel. Dikano.nl er et internationalt mærke, og alle returneringer skal sendes til vores oversøiske lager.

 • Alle toldgebyrer opkræves efter transportørens skøn og lokal lovgivning, og alle toldgebyrer skal betales af kunden for returnering af varen.


  Ikke-returnerbare varer

  På grund af den aktuelle pandemi accepterer Dikano.nl ikke returnering af følgende varer, da de anses for hygiejniske:

  Hudplejeprodukter
  Make-up og negleplejeprodukter
  Personlige plejeprodukter
  Legetøj og tøj (osv.) .)
  Nogle gadgets (trådløse hovedtelefoner, høretelefoner, briller osv.)

  Hvis du har en ikke-returnerbar vare, der ankom beskadiget eller defekt, kan du anmode om en ombytning eller en refusion i form af butikskredit.

   

  Refusion

  Returnerede varer vil blive kontrolleret af vores kvalitetsteam. Når varen er blevet kontrolleret, giver vi dig straks besked om status for din refusion.

  Hvis din returnering godkendes, arrangerer vi en tilbagebetaling til den betalingsmetode, der oprindeligt blev brugt til ordren. Hvis en ordre er afgivet under Klarna, vil din faktura blive annulleret, hvis fakturaen endnu ikke er betalt eller refunderet, hvis betalingen allerede er foretaget.

  For mere information om denne del, kontakt venligst vores kundeservice på:  kundeservice@purime-dk.com

  Levering

  Vi er forpligtet til at servicere dig og samtidig sikre vores medarbejderes og partneres sundhed og sikkerhed. Vi tager disse forebyggende foranstaltninger for at forhindre spredning af COVID-19.

  Vi beder om din tålmodighed og forståelse for eventuelle forsinkelser i leveringen af ​​dine ordrer i de kommende dage. Vores teams arbejder utrætteligt for at rydde ordrebeholdningen ud.

  Vi håber på din fortsatte støtte og forståelse, da vores lager fungerer med yderligere sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dig, vores personale og vores partnere.