MEDICINSK ANSVARSFRASKRIVELSE OG FORSIGTIGHEDSREGLER

ANSVARSFRASKRIVELSE: DETTE WEBSTED GIVER IKKE LÆGELIG RÅDGIVNING

Oplysningerne, herunder, men ikke begrænset til, tekst, grafik, billeder og andet materiale på vores websted, sociale medier, e-mail marketing, emballagematerialer og manualer, meddelelser fra vores supportteam eller andre medier, som vores virksomhed opererer gennem, er udelukkende til informationsformål. Disse oplysninger giver ingen garantier og påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden af oplysningerne, som kan ændres uden varsel. Intet materiale er beregnet til at erstatte professionel medicinsk og dental rådgivning, diagnose eller behandling. Søg altid råd hos din læge eller en anden kvalificeret sundhedsperson med eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende en tilstand eller behandling, og før du påbegynder en ny sundhedsordning, og tilsidesæt aldrig professionel lægelig rådgivning eller vent med at søge den på grund af noget, du har læst på dette websted, vores sociale medier, meddelelser fra vores supportteam eller andre online eller fysiske medier.

ADVARSEL FOR SLEEPOBRACE-APPARATER

Kontakt venligst en autoriseret tandlæge eller ortodontist, før du bruger vores apparater. Vi leverer et produkt & ikke en behandlingsplan, så vi påtager os intet ansvar for eventuelle komplikationer, der måtte opstå. Hvis du beslutter dig for at bruge det uden professionel overvågning, bruger du det efter eget skøn. Når du kontakter os, og hvis vi giver dig nogle tips, skal du ikke tage dem for givet, da vi ikke er ansvarlige for at give dig råd. Den bæretid og de stadieperioder, vi nævner, er de mest almindelige planer for brug af SleepObrace. Slidtiden, stadieperioder og apparatets styrke og størrelse bør instrueres af en tandlæge.

Denne anordning tvinger dig til at trække vejret gennem næsen, og du kan muligvis ikke trække vejret gennem munden. Så det anbefales ikke til personer, der har søvnapnø, problemer med at trække vejret gennem næsen og andre lignende problemer, at bruge dette apparat.

Hvis du vælger at-home aligner-behandling, skal du opretholde regelmæssige besøg hos din tandlæge for at holde dine tænder sunde under hele behandlingsprocessen. Din tandlæge kan vurdere følsomhed eller smerte, tandkødets sundhed og emaljesundhed. Lad dem vide om din alignerbehandling, så de kan kigge efter potentielle problemer i forbindelse med ortodonti i forbindelse med dine regelmæssige besøg.

Hvis du ikke overvåges af en tandlæge, kan du opleve negative bivirkninger såsom overdreven spytdannelse, uønskede justeringsresultater, irritation af tandkødet, mundblærer og sår i munden, tand- og rodskader, åndedrætsbesvær og kvælningsbesvær, TMJ eller andre problemer.