FAQ (ofte stillede spørgsmål)

bestilling og levering.

Hvornår kan jeg forvente min ordre?  Vi samarbejder med leverandører fra hele verden for at give vores kunder de bedste kvalitetsprodukter. Leveringstiden er normalt 7-12 dage.

Den forventede leveringstid er overskredet, hvor er min ordre?!  I 99% af tilfældene bliver ordrer leveret indenfor den forventede leveringstid. Desværre kan der nogle gange være en lille forsinkelse i leveringsprocessen. Du kan tjekke status for din ordre via følgende link: Ordresporing

Nogle produkter mangler i min ordre, hvordan er det muligt? ?  Da vi samarbejder med forskellige leverandører, er det muligt, at produkter sendes separat. Hvis der mangler varer på din ordre, vil du normalt modtage dem efter 2-3 dage.

Vi beklager ulejligheden.

Hvad er forsendelsesomkostningerne?  Vi tager os midlertidigt af forsendelsesomkostningerne for ordren.

Nogle gange giver vi nogle GRATIS varer væk som en kampagne. Vi opkræver € 6,95 for forsendelse for at dække omkostningerne.

Bytte og returnere.

Jeg ønsker at returnere en vare, hvad skal jeg gøre?  Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du bytte eller returnere den inden for 14 dage efter modtagelsen. Produkter skal returneres i deres originale stand med alle tags og etiketter påsat. Produktet må ikke vise tegn på brug.

Inden du returnerer produktet, bedes du kontakte vores kundeservice på Dikanokundeservice@outlook.com og fortælle os årsagen til returneringen, så vi kan håndtere din anmodning korrekt.

En returforsendelse skal altid indeholde en track & trace kode. Forsendelse er altid afsenderens ansvar. Så snart vi har modtaget dine returnerede varer i god stand, sørger vi for, at købsbeløbet krediteres din konto inden for 14 dage.

Følge efter.

Hvor kan jeg finde min Track & Trace-kode?  På denne side kan du spore din ordre ved at indtaste din e-mailadresse og ordrenummer.

Track and Trace-koden giver ingen information, hvordan er det muligt?  Fra det øjeblik, din pakke ankommer til postordrefirmaet, er Track and Trace-oplysningerne tilgængelige. Bemærk venligst, at der kan være en vis forsinkelse.

 

Annullering af en ordre kan kun tillades inden for 24 timer fra ordretidspunktet.