Hvordan du skal velge din bh?

Hvordan du skal velge din bh?

Både sensuell og elegant, bra er også behagelig. Flaggskip del av kvinners undertøy, dette undertøy er tilgjengelig i en rekke modeller : bandeau, push-up, trekant eller brasserie !

Så, hvordan å finne bh som tilpasser seg perfekt til morfologi og dine ønsker ? Hvordan til å velge størrelsen på en bh ? Sjekk ut våre tips for å velge den perfekte modellen !

Den første hemmelig, undertøy

Du kan velge å bruke den samme undertøy hele tiden, uavhengig av situasjonen : i dette tilfellet, gi preferanse til en modell der du er helt komfortabel.

Hvis du foretrekker en undertøy tilpasset enhver anledning, gi frie tøyler til dine ønsker. En romantisk middag? Test en push-up eller papirkurv modell ! Lunsj på stranden med en kjæreste ? Sette på en bandeau eller underwireless bra for maksimal komfort. Hva om office ? En diskret eller mer flatterende modell, det er opp til deg !

En bh som passer for hennes antrekk

Har du planlagt en ganske elegant kjole og er på jakt etter en diskret bra ? Det er mange "usynlig" modeller egnet for udekket skuldre, for eksempel stroppløs bh eller den ryggløse bh. Hvis det er mindre fasjonable i dag, bra med gjennomsiktig stroppen er fortsatt en trygg innsats for en mer sjenerøs bryster som trenger støtte.

Mer vågale, lim bra bidrar til å holde brystet uten stropper eller festene i ryggen. Dette er muligheten til å ta ut din bustiers eller små topper med en lav halsen !

Siste Artikler

Hvordan å ha glødende hud ?

Hvordan å ha glødende hud ? Det er derfor ikke overraskende at når huden føles bra, føler vi godt. Å vite hvordan du har ren hud kan gi oss tillit...

Les mer