Hvordan å ha en sexy og elegant kvinne utseende ?

Hvordan ser sexy og stilig ?

Mellom sexy utseende og vulgært se, det er noen ganger bare ett trinn. For kort skjørt med altfor høye hæler og den skade som er gjort!

Regelen er enkel : å ta en titt på sexy kone, mens resterende elegant, ikke akkumuleres ikke altfor dristig stykker.

Hvis vi tenker på det, når vi tenker sexy kvinne, tror vi direkte av de kvinnelige stjernene i Hollywood, som for det meste, håndtak til perfeksjon dette spillet stil uten noen vulgære konnotasjoner.

Hvordan ta eksempel på den berømte sexy kvinner? Hva ser ut til å kle deg sexy? Se alle våre tips.

Feilene ikke å gjøre når du ønsker å være en sexy kvinne uten å være vulgær :

  • Spesielt ikke blande de to altfor dristig stykker (dyp halsen og mini skjørt) fordi det ville være dårlig smak!
  • Vær forsiktig hvis du bære en kort skjørt å ikke ha for høye hæler.
  • Tving aldri på makeup,selv å gå i kveld. Opt for diskret sminke og velge et element av ansiktet for å markere.

Sexy detalj i antrekket

Sexy betyr ikke iført en mini skjørt eller sette på en lav-cut maxi! Nei, å være en sexy kvinne går også gjennom de små detaljene som gjør forskjellen.

Perfekt anvendt lakk, rent hår, smykker, vakre hud-alt dette bidrar til å gjøre deg en sexy kvinne. Eller i det minste, uten disse grunnleggende eiendeler, ingen sjanse for deg til å bli assosiert med begrepet sexy.

Kort sagt, la oss ikke gå bort fra temaet, vi snakket om detaljer. Detaljer kan gå gjennom klær og tilbehør.

Ta for eksempel en klassisk svart kvinne dress eller midje i en moderne versjon med en over størrelsen kuttet. Hvis du bærer den med en hvit skjorte, vil du se ut som du kommer inn i et arbeid møtet, men hvis du satser på en attraktiv bralette eller en croc-top eller en elegant silke topp, vil du øke barometeret av sexytude, mens resterende svært elegant.

Siste Artikler

Hvordan å ha glødende hud ?

Hvordan å ha glødende hud ? Det er derfor ikke overraskende at når huden føles bra, føler vi godt. Å vite hvordan du har ren hud kan gi oss tillit...

Les mer

Hvordan du skal velge din bh?

Hvordan du skal velge din bh? Både sensuell og elegant, bra er også behagelig. Flaggskip del av kvinners undertøy, dette undertøy er tilgjengelig i en rekke modeller : bandeau, push-up,...

Les mer